Meer dan alleen een school......

Naast Openbaar Onderwijs biedt Toermalijn meerdere diensten in één gebouw. Deze zijn bedoeld voor kinderen van de leeftijd van 0 tot en met 18 jaar. Hieronder stellen de instanties zich aan u voor.
Klik op het logo om de site te bekijken.

 

Kindercoach Jezelf

Kindercoaching is laagdrempelig en kortdurende hulp waar het kind en de ouders meteen mee aan de slag kunnen gaan. Samen met uw kind ga ik kijken naar oplossingen die bij uw kind passen. Welke oplossing bedenkt uw kind zelf? Is het haalbaar? wie of wat heeft het kind nodig om het probleem op te lossen? Via een speelse wijze gaan we op zoek naar de antwoorden op deze vragen. Het doel hiervan is dat uw kind meer zelfvertrouwen krijgt en meer inzichten heeft in zijn of haar kwaliteiten. Ik bied als het ware een steuntje in de rug zodat uw kind zich weer prettiger gaat voelen.
 
Enkele voorbeelden wanneer u mij kunt inschakelen zijn o.a.:
· Is uw kind onzeker of heeft hij/zij faalangst?
· Heeft uw kind hulp nodig op emotioneel gebied, is hij/zij vaak boos, bang of verdrietig?
· Wordt uw kind gepest?
· Vindt uw kind het moeilijk op school?
· Of zit uw kind gewoon even niet zo lekker in zijn/haar vel?
  
Naast het werk als kindercoach is Chantal Meeusen ook "ik leer leren" trainer. Ze biedt een speciaal ontwikkeld programma aan voor kinderen vanaf 10 jaar. Het biedt kinderen slimme handvatten voor makkelijker en efficiënter leren. De kinderen leren welke voorwaarden er nodig zijn om te kunnen leren, oftewel hoe te leren. Je leert hoe je het best met faalangst om kan gaan en je krijgt handige tips voor je motivatie en concentratie. Daarnaast leer je ook nog hoe je het best kunt plannen en organiseren. Je gaat je eigen manier van leren in deze training ontdekken! De  training is zowel individueel als in groepsverband te volgen.
 
Herkent u uw kind in bovenstaande, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met opnemen of even binnenlopen in de praktijk (deze bevindt zich op de zolder van Toermalijn, boven groep 4/5).
 
Tel:    06- 48 415 964
Mail:   info@kindercoachzevenaar.nlEen kinderoefentherapeut behandelt kinderen met motorische problemen wanneer deze een negatieve invloed hebben op het dagelijks functioneren van het kind. Hierbij kan gedacht worden aan niet goed meekomen tijdens de gymles of het buitenspelen, maar ook aan moeite hebben met kleuren en schrijven. Het doel van de behandeling is het vergroten van de ontwikkelingsmogelijkheden van het kind in zijn eigen omgeving. Plezier in bewegen staat daarbij voorop. Behandelingen kinderoefentherapie worden vergoed vanuit de basisverzekering en aanvullende verzekering.Alles over opvoedadvies voor kinderen/pubers/jongerenVerzorgt primo-lessen na schooltijd op Toermalijn.Op een speelse manier, afgestemd op leeftijd en belevingswereld leren kinderen zich beter te concentreren, ze worden sterk sterk en soepel.
Filmpje over onze school
Schoolgids
Maak een afspraak